2012. június 15., péntek

fun facts

a kedves olvasó bizonyára nagyon hiányolja már lelkesült soraimat, úgyhogy a reggeli kávé, a napközbeni időhúzás, az éjszakai álmatlanság és a hajnali részegség mellé itt van néhány kellemes adat.

június 21-ig el kell olvasnom még 25 verset (ebből az egyik a Puszta ország Eliottól), 10 regényt, 2 novellát, 2 drámát és mintegy 200 oldal irodalomtörténetet.
június 26-ig el kell olvasnom még ezen felül 12 másik drámát.

ez így bár puszta tényközlés, megint közönséges nyavajnak néz ki, de azt kell hogy mondjam, hogy ezekkel elég szívesen foglalkozom, csak ugye látszik, hogy irreális a gondolat, hogy én mindezzel kész legyek. (igazság szerint ha azt a 10 regényt nem kellene, akkor meg is tudnám csinálni, de a Hemingway-regényt mindenképpen szeretném elolvasni, és ha lenne elég időm (mint ahogy nincs a Faulkner-regényt is szeretném elolvasni.)

két-három nap alatt elfogyasztok egy csomag rágót.
színházzal foglalkozom.
azt merészelték rám mondani, hogy ha állat lennék, akkor a Füles lennék a Micimackóból. (ez utóbbi ellen legszívesebben kézzel-lábbal tiltakoznék.)

voltaképpen azt kell mondanom, hogy klassz dolgok vannak a fókuszomban, és ez valamennyire még üdítő is, ugyanis mindig azt szoktam csinálni, hogy a szeretem-tárgyaim vizsgáit csinálom meg először, most meg úgy jött ki a lépés, hogy a végére maradtak. csak az a vacakság, amikor elkezdem kósza magányosnak érezni magamat a belvárosban a tanulás közepén. de egyébként most viszonylag sokat vagyok társaságban is, csak szokott olyan lenni, hogy túl nagy lesz a fejem a tanulástól, és akkor kikapcsolódni vágyom egy kicsit, és ott vagyok épp egyedül. egyébként ijesztő, hogy mindenki elmegy külföldre. nem különösebben boldogít a tudat, hogy itt fogok maradni (majdnem) egyedül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése